voetbalzone

Enfant terrible Mutu vertrekt bij Fiorentina en tekent voor Cesena

Thijs Post23 jun 2011, 18:12
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2011, 18:12
Advertentie

Adrian Mutu zet zijn carrière voort bij Cesena. Het huwelijk van de Roemeen met zijn club Fiorentina was onherstelbaar beschadigd door zijn drugsgebruik en aanvaringen met bestuursleden. Bij Cesena maalt men niet om de reputatie van de aanvaller, want men heeft hem een contract voor twee seizoenen met een optie voor een derde seizoen aangeboden.

/

“Ik ben erg blij met het contracteren van Adrian Mutu”, laat Cesena-voorzitter Igor Campedelli weten via de officiële kanalen van zijn club. “We zijn al maanden bezig met Adrian en dat hij onze clubkleuren gaat verdedigen maakt me bijzonder trots. Ik weet zeker dat hij waarde gaat hebben voor het elftal van Cesena. Ik wil Pietro Chiodi, zaakwaarnemer van Adrian, bedanken voor zijn inzet.”

Mutu zelf is tevreden dat hij zijn kunsten weer eens mag vertonen. “Ik ben erg blij en kan niet wachten mezelf in het nieuwe avontuur te storten. Ik wil president Campedelli bedanken, die me het middelpunt van zijn ambitieuze project heeft gemaakt. Ik wil Fiorentina bedanken en met name de familie Della Valle (eigenaren, red.), voor de prachtige jaren. Het zit voor altijd in mijn hart en was een prachtige ervaring.”

Bezig met laden …