voetbalzone

‘Engeland heeft veel te bieden, maar Bayern doet daar niet voor onder’

Gijs Freriks11 jan 2016, 22:50
Laatst bijgewerkt: 11 jan 2016, 22:50
Advertentie

Manchester United informeerde in de zomer naar Thomas Müller, maar de middenvelder annex aanvaller ging niet op die avances in en verlengde in december zijn contract bij Bayern München tot de zomer van 2021. Ook Xabi Alonso, Javi Martínez en Jérôme Boateng zetten hun handtekening onder een nieuwe verbintenis.

voetbalzone

Dat geeft volgens de 26-jarige Müller wel aan dat Bayern het niet bij voorbaat hoeft af te leggen tegen de financiële sterkte van verenigingen uit de Premier League. “De contractverlenging was een signaal van mij en de club. We willen aangeven dat we ons goed voelen bij elkaar en grote ambities hebben. Het is ook een klein signaal dat Bayern geen club is die je gemakkelijk verlaat.”

“Deze omgeving, de infrastructuur, de rijke geschiedenis en de voetbalcultuur van Bayern vind je niet zo snel bij een andere club of in een andere stad. Natuurlijk heeft Engeland momenteel veel te bieden, maar Bayern hoeft daar niet voor onder te doen”, aldus de Duits international op een persconferentie in Doha, waar Bayern op trainingskamp is.

Bezig met laden …