Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engeland maakt opnieuw beroerde indruk en komt op achterstand tegen Slowakije

Laatste update:

Engeland dreigt uitgeschakeld te worden op het EK. The Three Lions zijn in hun achtste finale tegen Slowakije de mindere ploeg en kijken na ruim een half uur spelen tegen een 0-1 achterstand aan.

Engeland had het vanaf het eerste fluitsignaal lastig en kreeg binnen zeventien minuten driemaal geel te zien voor Marc Guéhi, Kobbie Mainoo en Jude Bellingham. De Slowaken werden meer dan eens gevaarlijk, via onder meer Feyenoorder Dávid Hancko, die net voorlangs schoot.

Net toen Engeland een klein beetje in de wedstrijd leek te komen, sloeg Slowakije genadeloos toe. Dávid Strelec bracht de bal bij Ivan Schranz, die in balans bleef en raak punterde in de verre hoek. Engeland maakt tot nu toe een uiterst matige indruk in balbezit, ondanks de keuze van bondscoach Gareth Southgate om Mainoo een basisplaats te gunnen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit Engelse team is de premier league zonder buitenlandse coaches en miljardairs.

30 juni 2024 om 18:47
0

Nederland staat al in de finale.

30 juni 2024 om 18:55
0

Die centraal en oost-Europese landen worden best wel onderschat heb ik het idee.

30 juni 2024 om 19:00
0

Gezien de plek op de wereldranglijst en historie is het niet zo gek dat die landen in eerste instantie onderschat worden.

Maar inmiddels zouden ze in West-Europa toch wel moeten doorhebben dat de verschillen tegenwoordig een stuk kleiner zijn.

30 juni 2024 om 19:09
0

Zo is dat Dutch89! En dan tegen Spanje en laten we eerlijk zijn dat is ook helemaal niks dit toernooi dus feitelijk hebben we al gewonnen.

30 juni 2024 om 19:09
0

Dat je dat bij Slowakije en Georgië denkt is begrijpelijk.

Maar een Zwitserland is echt al jaren stug.

30 juni 2024 om 19:15
0

Inderdaad 2x een finale van Spanje verliezen kan niet dus hou de grachten maar alvast vrij

30 juni 2024 om 19:02
0

Zo zie je maar weer dat de echte toppers gewoon gekocht moeten worden. Elke speler zakt door het ijs omdat ze niet hun normale toppers om hun heen hebben.

Niet alleen om deze wedstrijd , maar waarom niet het toernooi beginnen 1 week na de champions finale, ze zitten nog in het ritme en kunnen zo door , als het toernooi nu afgelopen is zijn de meeste medespelers bij hun clubalweer in training word de club die hen betaald best gedupeerd 🥴🥴

Analisten en journalisten die beweren dat "iedereen in Nederland denkt dat we al in de finale staan" incoming...

30 juni 2024 om 18:57
0

Nahja is toch ook heel bijzonder dat het betekend dat Zwitserland, Slowakije, Oostenrijk, Turkije, Nederland of Roemenië in de finale staat als dit zo blijft. Nederland is dan het enige grote land traditioneel gezien.

30 juni 2024 om 19:05
0

Absoluut, en op papier is dit natuurlijk gunstiger dan de andere kant van het schema.

Maar ik hoor helemaal niemand die denkt dat Nederland het wel "eventjes" gaat fixen.

Ik stoor me heel erg aan de media die beweren dat Nederlanders overmoedig zijn, want dat is helemaal niet het geval.

Engeland is helemaal niks die zie ik er vandaag wel uit knikkeren

Dramatische voorhoede, alle 3 al het hele toernooi ondermaats

Soutghate is echt een waardeloze coach, dan is zelfs Koeman nog beter. En dan heeft hij nog Rashford en Grealish thuisgelaten..

30 juni 2024 om 19:40
0

Wat een onzin verhaal! Dhr Koeman is met afstand de slechtste coach van de EK.

30 juni 2024 om 20:02
0

Italië gisteren gezien? En de partij die Engeland nu op de mat legt? Dus nee, Koeman is niet met afstand de slechtste coach van dit EK in mijn optiek

Wat valt die Kane door de mand zeg, totaal geen leider. Mag hopen voor Engeland dat de coach wordt ontslagen zelf als ze het toernooi winnen.

Toch best bizar. Normaal hebben wij het probleem in het verleden met allemaal sterren en geen winsten maar dit deze ploeg en land verliest al zijn credits met dit spel wat ze op de mat achterlaten…

Tsja je denkt met zoveel kwaliteit aan spelers zou je er toch ook een superteam van kunnen maken maar noch Southgate noch de zogenaamde kwaliteitspelers bakken er niks van. De Engelse spelers zijn ook te veel gehyped. Ze zakken als een pudding in elkaar.

Oke en daar heb je toch nog Bellingham

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren