Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Engeland stelt zwaar teleur maar wint wel Groep C; Slovenië naar achtste finale

Laatste update:

Engeland heeft zich dinsdagavond gekroond tot winnaar van Groep C. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate stelde enorm teleur en speelde met 0-0 gelijk tegen Slovenië, maar het gelijkspel was voldoende om de eerste plek in de poule veilig te stellen. Slovenië eindigt op de derde plek, omdat het land in punten, doelsaldo en kaarten gelijk staat met Denemarken. Op basis van de kwalificatieranking gaan de Denen als nummer twee verder. Slovenië plaatst zich voor de achtste finales als een van de beste vier nummers drie.

Bondscoach Southgate voerde één wissel door ten opzichte van de wedstrijd tegen Denemarken (1-1). Trent Alexander Arnold raakte zijn basisplaats kwijt. Op het middenveld stond ditmaal Chelsea-speler Conor Gallagher.

De eerste kansen van de wedstrijd waren voor Slovenië. Eerst was het Benjamin Sesko met een kopballetje, maar Jordan Pickford kon makkelijk oppakken. Daarna gingen twee scherpe voorzetten net aan de Engelse goalie voorbij. In de fase daarna werd Engeland iets sterker en dacht het ook op voorsprong te komen, ware het niet dat Phil Foden in aanloop naar de treffer van Bukayo Saka buitenspel stond.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Engeland gaf in het restant van de eerste helft geen kansen meer weg, maar kon zelf ook nauwelijks door de verdediging van Slovenië heen drukken. Foden zag een harde vrije trap gepakt worden door doelman Jan Oblak, terwijl Harry Kane net tekortkwam om een scherpe voorzet van Kieran Trippier binnen te glijden.

Net als de eerste helft was ook de tweede helft voor de neutrale voetbalfan geen lust voor het oog. Na een klein uur spelen was er een moment van opschudding, toen Saka een omhaal probeerde te maken. Hij raakte Andraz Sporar hard, al bleek de Sloveense spits wel verder te kunnen spelen.

In de slotfase van de wedstrijd drong met name Engeland nog aan. Onder meer invaller Cole Palmer beproefde zijn geluk, maar hij kreeg niet genoeg vaart achter zijn schot om Oblak te verschalken.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Koeman tegen Southgate wauw haha. Dat gaat nog wel is wat worden haha. Engeland weer zo dramatisch zeg. Hoe kan je met zulk materiaal nou dit voetbal op de mat leggen. Al die sterren spelen als in de Engelse 4e divisie. Geen enkele tactiek en positiespel in dit Engeland. Het is alleen maar spelers die individueel wat proberen. Toch bizar dat Southgate trainer is van het Engelse team.

25 juni 2024 om 23:00

Zelfde heb ik met deschamps en Frankrijk. Zoudem deze landen slechter presteren als je een schaap voor de groep zou zetten?

25 juni 2024 om 23:04

Op Mbappe en Griezmann is Frankrijk individueel toch niet zo geweldig hoor, kijk alleen al naar dat middenveld vandaag.

25 juni 2024 om 23:05

Dat vind ik zo simpel Mickey.. dat de speelstijl van Frankrijk je niet aan staat is prima. Echter presteert Deschamps gewoon prima.

Dat je niet van verdedigend voetbal houdt kan, maar het is niet dat Deschamps zijn team zonder idee het veld in stuurt. De organisatie staat als een huis. Hij speelt behouden inderdaad, daar zijn we in Nederland allergisch voor. Je bent niet verplicht leuk voetbal te spelen, het gaat om resultaat.

26 juni 2024 om 00:37

Als voetballer was hij ook als een controleur...

25 juni 2024 om 23:00

Natuurlijk wint Engeland dat gewoon. Wanneer zij teleurstellen spelen ze gelijk, wanneer wij teleurstellen belanden we in een rondo van niveautje Sturm Graz.

25 juni 2024 om 23:08

@john Terry
Laten we eerlijk zijn. Engeland had met de spelers die zij tot hun beschikking hebben gewoon veel en veel beter moeten presteren. Dit Engeland gaat ook de boot in tegen Oostenrijk. Daar ben ik serieus van overtuigd. Engeland presteert nu toch ook wel een langere tijd echt heel ondermaats. Dus mocht Oranje tegen Engeland uitkomen, dan maken ze echt wel kans

25 juni 2024 om 23:20

Niets is nog zeker. Maar een 1/8 finale tegen Engeland as. zondag om 18:00 in Gelsenkirchen, en daarna kwartfinale op zaterdag 6 juli om 18:00 in Düsseldorf tegen Zwitserland of Italië, is op zich niet zo heel slecht. Zeker niet voor de kijkers, zowel in Duitsland als in NL zelf.

26 juni 2024 om 00:04

Helemaal mee eens, het ligt ook niet alleen aan Southgate moet ik je eerlijk toegeven, de spelers zie je gewoon zoekende in het veld. Foden zwemt links en Keane ze in de spits rechterkant waren ze van voor tot achter compleet de weg kwijt. Engeland gaat zo niet ver komen en het word tijd dat de Engelse bond een aanvallende trainer gaat aannemen die verstand heeft van. Vooruit spelen.

Doe ons die maar. Dan blijven we maximaal lang in de euro’s. Namelijk nog 120 minuten na 0-0. En dan op penalty’s verliezen door missers van Veerman, Wijnaldum, Depay. Al het optimisme is wel weg bij mij. Koeman

25 juni 2024 om 22:59

Nederland - Engeland kan zelfs bij penalties 0-0 worden.

25 juni 2024 om 23:00

Touché.

25 juni 2024 om 23:13

Palmer heeft nog geen penalty gemist dus 1-0 Engeland 😜

25 juni 2024 om 23:00

Na verlenging zullen er penalty's moeten worden genomen tot een team zal overlijden aan ouderdom. Oersaai Engeland zeg vanavond, alweer. Hoe is het toch mogelijk met zoveel individuele kwaliteit in de selectie.

25 juni 2024 om 23:46

Haha beste post van vandaag dit.

25 juni 2024 om 23:07

Waarom Depay? Was nog 1 van de beste vandaag.

25 juni 2024 om 23:13

Volgens mij heb je een andere wedstrijd gekeken. Op die geweldige goal na speelde die slechter als Veerman+ Hij stond niet eens meer in de spits op dat moment. De enige reden dat hij die goal scoort is omdat er nu wel iemand (wout Weghorst) in de 16 stond om die bal terug te koppen.

25 juni 2024 om 23:09

Dan vliegen ze er allebei uit.

Nederland dus officieel niet tegen Spanje.

Nederland moet of tegen Engeland of de winnaar van poule E.
Wie het wordt hangt of van of Tsjechie wel of niet weet te winnen van Turkije.

Mooi voor Sloveniã« dat ze doorgaan als beste nummer 3, zou anders wel heel treurig geweest zijn als je eruit gaat op basis van de Uefa ranking.

25 juni 2024 om 23:02

Laten we zeggen Engeland of België. Haha wat een loting, die zijn allebei ook verschrikkelijk. Mensen we worden gewoon Europees kampioen niks aan de hand. Middenveld Geertruida Veerman Wijnaldum here we go.

25 juni 2024 om 23:07

Belgie niet onderschatten hoor. Hebben zo veel meer loopvermogen en kwaliteit op het middenveld. Enkel verdediging drama, maar onze aanval is daarentegen ook niet top.

25 juni 2024 om 23:15

Die staan met Fout Waes achterin. Als we onszelf daar druk over moeten maken.

25 juni 2024 om 23:42

Beter Faes achterin dan veerman op het midden

25 juni 2024 om 23:05

Komen we dus alsnog aan de “goede” kant van het schema. Kampioensgeluk? Niet dat ik er nog echt in geloof…

25 juni 2024 om 23:06

Ik begrijp nog steeds geen reet hoe dat zit met die nummers 3 haha. Maar ik las ergens dat als Kroatië eruit ligt dan ontlopen we Spanje.

25 juni 2024 om 23:11

Ik snap er helemaal niks van, maar geloof je op je woord. Hoezo komen we nu niet tegen Spanje? Bedankt alvast voor de uitleg 😘

25 juni 2024 om 23:30

Ik ook niet. Het lijkt me 'logisch' om Engeland te treffen. Want als we groep E treffen, en die wedstrijd wint, dan tref je eventueel weer al Oostenrijk in de kwartfinale

25 juni 2024 om 23:48

Ik heb niet eens zin om het te snappen. Echt een kansloze opzet als je het mij vraagt.

25 juni 2024 om 23:51

Check het artikel over mogelijke tegenstanders, daar staat een heel schema in. Aangezien nummers 3 niet kunnen loten tegen nrs 1 waar ze al in de poule zaten is daar een heel schema voor uitgewerkt. Er zijn nog 2 opties over voor de nummers 3. Die komen ofwel uit poule A,C,D en E of uit poule C,D,E en F

25 juni 2024 om 23:17

*side note dit gaat er vanuit dat Tsjechie met max 2 goals verschil wint. met 3 of meer doelpunten verschil speel je alsnog tegen Engeland.

+Dit gaat er ook vanuit dat Georgië niet wint van Portugal wat heel misschien met Portugal B komt, maar laten we daar niet van uit gaan.

Meerdere landen stellen vooralsnog teleur. Engeland treffen is geen kansloze missie. Alleen Spanje tot nu toe zeer overtuigend en afwachten wat Portugal doet tijdens de laatste wedstrijd

Het was bijzonder saai maar toch win je niet zomaar van dit team. Palmer brengt wel wat lef in het team en zorgde wel voor gevaar.

Groep C by far de saaiste poule met de minste goals. Ben benieuwd of Engeland nog wat uit het EK kan halen, want het ziet er vooralsnog niet goed uit.

25 juni 2024 om 23:06

Laten we het hopen. Zolang Engeland geen prijs pakt ben ik tevreden. Verschrikkelijk elftal, coach én fans.

Lieve hemel, wat valt Engeland al drie matches tegen zeg. Eigenlijk alle ploegen in deze poule.

Conclusie; Groep C was de matigste van ze allemaal...

25 juni 2024 om 23:02

Ik vind de groep met de Belgen nog slechter hoor. Met Slowakije en Oekraïne niet eens ongeslagen de groep door. Engeland is ten minste ongeslagen, terwijl ze totaal niet naar hun kunnen spelen.

25 juni 2024 om 23:14

Kwalitatief heb je wel gelijk, maar het is leuker om naar te kijken.

Waar zat ik vandaag naar te kijken Engeland en Frankrijk... wat een armoede allemaal.. nou Spanje Portugal de finale

25 juni 2024 om 23:01

Dat is niet mogelijk. Zitten aan dezelfde kant van de ladder en kunnen elkaar in de kwartfinale al tegenkomen als het goed is.

25 juni 2024 om 23:26

Halve. Spanje komt Duitsland tegen en Portugal speelt tegen Frankrijk, als ze allemaal winnen natuurlijk.

Wat speelt Engeland waardeloos, al maakt het als Nederland geen zak uit wie je loot. Dat heeft vandaag en de vorige 8e finale wel uitgewezen.

25 juni 2024 om 23:04

Nederland is als neutrale kijker leuker dan Engeland. Er gebeurt tenminste wat. Dit Engeland is echt bloedeloos. Al zijn ze natuurlijk veel beter dan wij, zoals je zegt, wij kunnen van iedereen verliezen (en ook winnen gek genoeg).

Engeland - Nederland zou leuk zijn. Maar zal je zien dat Engeland straks tegens ons een Wereldpot speelt. Clash of the Lions rooaaaarrr

Schandalige wedstrijd van Engeland. Oprecht liever kijken naar hoe verf aan het opdrogen is dan deze ploeg. Zó veel kwaliteit en het lijkt alsof ze elkaar nog nooit gezien hebben. Bizar wat voor een invloed een incompetente trainer kan projecteren op zo’n talentvolle groep.

25 juni 2024 om 23:08

Misschien zijn de spelers wel niet zo goed als we geloven?

26 juni 2024 om 02:46

Sarcasme?

Alle toplanden op Spanje en Duitsland na stellen zwaar teleur, ze spelen teveel op de savemodus. Hopen op veel meer spektakel in de volgende ronde.

25 juni 2024 om 23:02

Portugal maakt veel meer indruk dan Duitsland hoor.

Engeland wordt echt vreselijk beperkt door Trippier op de linksachter. Daardoor is er echt geen enkele diepgang aan die zijde.

25 juni 2024 om 23:04

Trippier wordt daar beperkt door Foden die constant in de weg loopt. Bij zowel Bellingham als Trippier komt het er nu niet uit omdat Foden mag blijven aanmodderen. Hij had er niet eens zin in vandaag..

25 juni 2024 om 23:28

@John Teru
Dat hangt ervan af wat ze hebben afgesproken. Hebben ze afgesproken dat Trippier naar binnen moet als back en dat Foden het veld breed houd? Zo ja dan beperkt Foden Trippier.
Maar wat ik zie is dat Foden als linksbuiten ieder keer naar binnen loopt. Dan moet Trippier het breed houden en af en toe buitenom de run maken of voorgeven. Hij heeft nog geen enkele keer de achterlijn gehaald of een loopactie gezet naar de achterlijn. Trippier is zwaar ondermaats als linksback naar mijn mening. Kan hij verder weinig aan doen omdat Southgate hem neerzet. Maar het is van zijn kant erg slecht.

25 juni 2024 om 23:46

Tegen Servië zagen we Trippier nog continu op linksbuiten hangen en toen maakte Bellingham nog die mooie kopgoal. Bellingham was toen ook echt goed op 10. Foden was die wedstrijd spoorloos. De laatste wedstrijden heb ik het idee dat Trippier en Bellingham idd is verteld dat Foden wel de ruimte voor bepaalde vrijheid moet krijgen. Bellingham staat nu een beetje verdwaald op 8 en Trippier komt niet meer richting linksbuiten. Ik durf er geld op te zetten dat die instructies van Southgate komen om Foden aan de praat te krijgen. Dusja je hebt gelijk, maar of het nou door Southgate zo is opgezet of niet, Bellingham en Trippier worden nu beperkt door Foden.

26 juni 2024 om 07:11

Trippier heeft gewoon geen linkervoet de laatste potjes. Heb je gewoon niks aan als linksback. Moet heel de tijd terug naar rechts.

Het saaiste wedstrijd van dit EK komt eraan, Nederland tegen Engeland. Kijk nu al niet naar uit.

Engeland; gemakzuchtig, ongeïnspireerd en saai. Wel 1e in de poule. In de knock out fase zullen ze wel moeten. Trippier, wát een klasbak. Zou bijna bij elk team een prima toevoeging zijn. Ik lees weinig over zijn goede optreden. Zelfde als Walker, ook een geweldige speler.

Niemand bij Engeland heeft rendement. Je kan me niet wijsmaken dat de Engelse spelers overschat zijn. Ze laten het overal zien in Europa of tijdens Europese wedstrijden. Southgate gooit een leuke generatie weg. Gelukkig heb je nog veel goede spelers die nog een aantal toernooien meekunnen.
Je kan niet echt spelers aanwijzen. Misschien een paar. Walker nooit meer opstellen. Slijtage zit erin. Het grappige is dat hij nog een actie probeerde te maken met zijn snelheid maar het niet kon belopen. Heeft zelf niet in de gaten hoe slecht hij was met de bal. Trippier ook op links. Maar hij kan er weinig aan doen dat hij uit positie speelt. Ieder voetballer wilt graag minuten maken op het EK.
Foden en Bellingham lopen elkaar in de weg. Linkerhelft van het veld wordt niet gebruikt. Alsof dat zone niet bestaat. Behalve bij de opbouw maar in de aanval gaat alles via rechts.
Als Southgate een beetje slim is dan zoekt hij naar extern advies. Bel een oud trainer op of vraag na bij collega’s van andere clubs. Het moet in zijn hoofd toch spoken dat hij beperkt is? Opmerkelijk om met zoveel spelers slecht te spelen. Een Rangnick zou in zijn handen wrijven en een gooi doen voor de titel. We zijn gewend op EK niveau dat trainers van een minder niveau zijn. Maar dit is erg triest wat Southgate laat zien.

25 juni 2024 om 23:10

Die Walker is eigenlijk aanvallend al jaren niks. Livramento, James, TAA, White en Trippier zijn allemaal beter. Helaas past Walker in dat risicoloze voetbal van hem.

25 juni 2024 om 23:17

Walker durft niet eens een pass hard te geven. Alles is te zacht en spelers moeten de bal zowat bij hem komen ophalen.
Engeland heeft genoeg goede backs en hij kiest de slechtste van het stel eruit. Als 3e cv kan hij nog van waarde zijn maar zo speelt Southgate niet.

Frimpong gaat Triplier helemaal gekmaken denk ik !

25 juni 2024 om 23:31

Moet Frimpong wel spelen..

Ja een hele saaie wedstrijd, maar hoorde ik van Basten nou zeggen dat hij Palmer niet kent? Wat doet deze man hier? Als voetballer een legende, maar als analist is het gewoon niks.

Het klinkt misschien arrogant na de wanprestatie van vandaag, maar dit Engeland is toch gewoon te pakken?

25 juni 2024 om 23:51

Nee. Oranje verliest dit.

Koeman VS southgate zou wel leuk zijn. A movable object vs a stoppable force. Krijgen we meteen het antwoord op deze eeuwenoude vraag.

Mocht Engeland Nederland treffen, dan zijn ze ook niet helemaal blij vermoed ik. Nederland speelt bagger, maar slechter dan vandaag gaat het niet worden.

Foden op half rechts is toch beter dan Foden op stijf linksbuiten. Bellingham is ook een slappe hap. Saka zwoegt en ploetert en verzuipt dan in misrekeningen. Declan Rice speelt nu al het hele toernooi een overtreffende versie van Donny van de Beek. Constant verstoppertje achter of pal naast de storende spits van Slovenie zodat Stones en Guehi de bal niet aan hem kwijt kunnen. En als hij dan de bal heeft wandelt hij of staat stil. Een slak op krukken is nog sneller. Wat is er met die jongen aan de hand?

Palmer had in vijf minuten nadat hij was ingevallen meer gedaan dan alle Britten in drie wedstrijden bij elkaar opgeteld.

Slecht hoor.

26 juni 2024 om 00:17

Klopt wat je zegt over Palmer, probleem bij hem is dat hij veel te aanvallend is voor het spel dat Southgate wilt spelen.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren