voetbalzone

Engelse belangstelling voor ‘pareltje van FC Oss’ neemt verder toe

Erik van Dam22 jan 2015, 12:19
Laatst bijgewerkt: 22 jan 2015, 12:19
Advertentie
voetbalzone

De belangstelling voor Kevin van Veen is gegroeid. In december maakte Voetbal International al bekend dat Sheffield United, Doncaster Rovers en Scunthorpe United allemaal interesse hadden in de aanvaller van FC Oss. Scunthorpe United werd concreet en wilde weten wat FC Oss vroeg voor Van Veen, maar vond de vraagprijs van 375.000 euro te gortig.

Van Veen wordt beschouwd als een pareltje binnen de club. De 23-jarige spits arriveerde in de zomer, nadat hij vorig seizoen al sterk presteerde in dienst van JVC Cuijk. In negentien wedstrijden maakte hij deze jaargang al dertien goals in de Jupiler League en mede daardoor staat FC Oss voorlopig negende. Van Veen heeft een aflopend contract, maar de club kan dat via een eenzijdige optie met een jaar verlengen.

In gesprek met het Brabants Dagblad zegt de aanvaller nu, dat er vrijdagavond scouts afkomen op de wedstrijd tegen Almere City FC. Het gaat om twee nieuwe clubs, die nog niet eerder in de markt waren voor Van Veen. Hij wacht af wat er eventueel gaat gebeuren. “Het liefst blijf ik ook nog een halfjaartje bij FC Oss, maar als die clubs gaan bieden, weet je het maar nooit.”

Bezig met laden …