voetbalzone

Engelse bond stelt onderzoek in naar 'verschrikkelijke' Diouf

Bart Kruyt10 jan 2011, 19:37
Laatst bijgewerkt: 10 jan 2011, 19:37
Advertentie

De Engelse voetbalbond (FA) gaat de gebeurtenissen tijdens het bekerduel tussen Blackburn Rovers en Queens Park Rangers (1-0) onderzoeken. QPR-aanvaller Jamie Mackie liep een gebroken been op in het treffen en moest per brancard van het veld worden gedragen. El-Hadji Diouf, aanvaller van The Rovers, zou bepaald geen medelijden hebben gehad met de pechvogel.

Toen Mackie van het veld werd gedragen, kon de Senegalese voorhoedespeler het niet laten nog wat na te roepen. “Diouf is een absolute schande”, zei het slachtoffer eerder op maandag. “Hij zei fuck you en fuck your broken leg tegen me. Dit hoort niet bij deze sport thuis en ik vind hem eigenlijk een regelrechte schande.”

“Er is in het voetbal gewoon geen plaats voor personen zoals Diouf”, zo zei Mackie verder. “Er bestaat een grens en hij is daar overheen gegaan. Hij is gewoon verschrikkelijk.” Kort na afloop van het duel liet QPR-trainer Neil Warnock al in duidelijke taal weten wat hij van de hele situatie vond. “Ik wilde hem een rat noemen, maar daarmee beledig ik de echte ratten.” De FA gaat zich nu over de zaak buigen.

Bezig met laden …