voetbalzone

'Engelse clubs zetten na onbezonnen actie streep door naam van Pieters'

Bart Kruyt28 jan 2013, 06:50
Laatst bijgewerkt: 28 jan 2013, 06:50
Advertentie

Erik Pieters sloeg vorige week een ruit in tijdens de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle en de schade gaat verder dan een zware verwonding aan zijn onderarm. De Telegraaf weet dat Stoke City en Newcastle United een week geleden naar Eindhoven waren gereisd en overwogen om Pieters in de slotfase van de transferperiode nog binnen te halen. Dat gaat nu echter niet meer door.

/

De vleugelverdediger kreeg tegen PEC een rode kaart na een tackle op Fred Benson en was zijn emoties vervolgens niet de baas. Pieters sloeg in de catacomben een ruit kapot en liep daarbij een flinke wond aan zijn onderarm op. De international, die nog maar net terug was van een zware voetblessure, staat nu nog minstens vijf weken buitenspel.

Stoke en Newcastle wilden proberen om Pieters nog deze maand naar Engeland te halen, maar door zijn domme actie ging er een streep door een transfer. De clubs hebben nu, in elk geval tot de zomer, besloten af te zien van een verzoek om een transfer van de verdediger. Het contract van de 24-jarige Pieters bij PSV loopt tot de zomer van 2014 door.

Bezig met laden …