voetbalzone

Engelse grootmachten alert: ‘Dan wil ik weg bij Paris Saint-Germain’

Thijs Post06 dec 2015, 15:05
Laatst bijgewerkt: 06 dec 2015, 15:05
Advertentie

Adrien Rabiot wordt gezien als toptalent, maar een basisplaats heeft de middenvelder niet bij Paris Saint-Germain. Rabiot speelt eigenlijk alleen als een van de andere middenvelders geblesseerd is en daar heeft hij genoeg van. Rabiot heeft een transferverzoek neergelegd bij de clubleiding.

voetbalzone

Het nieuws zal de aandacht gewekt hebben van Arsenal en Tottenham Hotspur; clubs die al geruime tijd in verband gebracht worden met Rabiot. “Ik heb de voorzitter van Paris Saint-Germain gevraagd om in januari op huurbasis te mogen vertrekken”, aldus Rabiot tegen Téléfoot. “Als ik geen speelminuten krijg, wil ik weg. Dat kan de voorzitter niet weigeren, ik weet dat hij mij mag.”

“Als je de hele week hard traint, dan wil je op het veld staan. Dat is niet altijd mogelijk en dat is frustrerend. Parijs is mijn stad, het is geweldig om hier te spelen. Als ik me hier kan bewijzen is dat briljant, want als ik basisspeler zou zijn, dan zou ik nooit willen vertrekken.” De twintigjarige Rabiot komt momenteel weer veel aan spelen toe bij PSG, al lijkt dat vooral te maken hebben met de blessure van Marco Verratti.

Bezig met laden …