voetbalzone

Engelse legende adviseert zoon: ‘Naar Liverpool gaan heeft geen zin’

Thijs Post09 jan 2013, 11:36
Laatst bijgewerkt: 09 jan 2013, 11:36
Advertentie

Diverse clubs uit de Premier League vechten om de handtekening van Tom Ince. De zoon van oud-international Paul Ince presteert uitstekend bij Blackpool en de twintigjarige vleugelspeler heeft in vader Paul natuurlijk een voortreffelijke mentor. De inmiddels 45-jarige Ince speelde zelf bij onder meer Manchester United, Internazionale, Liverpool en Middlesbrough.

/

“Er wordt gezegd en geschreven dat Tom naar Liverpool gaat. Dat heb ik nooit beweerd”, laat de 53-voudig international weten aan Sky Sports. “Thomas heeft nooit gezegd dat hij wil vertrekken bij Blackpool. Ik heb wel het idee dat hij klaar is voor de Premier League, of dit nu in januari is of aan het einde van het seizoen. Wie zal het zeggen?”

“Waar hij ook gaat, hij moet de kans hebben op speelminuten”, vindt Ince senior. “Als je het hebt over clubs als Liverpool, Manchester United of Barcelona: dat heeft geen zin, omdat hij daar niet veel zal spelen. Dan kan hij net zo goed bij Blackpool blijven, waar hij wel iedere week in actie komt.”

Bezig met laden …