voetbalzone

Engelse managers vinden Hodgson trainer van het seizoen

Bart Kruyt10 mei 2010, 23:43
Laatst bijgewerkt: 10 mei 2010, 23:43
Advertentie

De organisatie van de Premier League vond Harry Redknapp de beste manager van het jaar, maar zijn collega’s dachten daar anders over. De trainers uit de vier hoogste Engelse competities kozen voor Roy Hodgson, de trainer van Fulham die met zijn ploeg in de finale van de Europa League staat. Woensdagavond speelt het daarin tegen Atlético Madrid.

/

In de competitie presteerde Fulham met een twaalfde plek niet eens zo bijzonder goed, maar de prestatie in Europa vergoedde veel voor de managers die hun stem lieten horen. “Roy heeft Fulham een metamorfose laten ondergaan en is een voorbeeld voor veel managers”, liet Howard Wilkinson, voorzitter van de League Managers' Association, weten.

Voor de finale van woensdag was er nog meer goed nieuws voor Fulham: Bobby Zamora en Damien Duff konden maandag trainen. De twee aanvallers waren grote twijfelgevallen voor het duel van woensdagavond, maar lijken de eindstrijd in Hamburg gewoon te gaan halen. John Pantsil en Bjorn Helge Risse hadden het lastig en zijn nog vraagtekens.

Bezig met laden …