voetbalzone

Engelse media smullen: topzaakwaarnemer zit naast Sir Alex Ferguson

Daniel Cabot Kerkdijk27 apr 2014, 08:41
Laatst bijgewerkt: 27 apr 2014, 08:41
Advertentie

Louis van Gaal zal hoogstwaarschijnlijk komende week als de nieuwe manager van Manchester United worden aangekondigd. De vertrekkend bondscoach van het Nederlands elftal bereikte afgelopen week overeenstemming over een meerjarig contract. Volgens De Telegraaf mag Van Gaal in de zomermaanden een bedrag van honderd miljoen euro uitgeven aan transfers.

voetbalzone

De competitiewedstrijd tussen Manchester United - Norwich City (4-0) werd zaterdag bijgewoond door Sascha Breese. De Duitse topzaakwaarnemer zat naast Sir Alex Ferguson en dat ontging geen enkel medium in Engeland. De manager in ruste is de technisch adviseur en het klankbord voor de raad van bestuur bij Manchester United. Breese en Ferguson waren tijdens de Premier League-wedstrijd druk in gesprek en van toeval lijkt dan ook geen sprake.

Breese behartigt de belangen van onder meer Mario Götze, Marco Reus en Toni Kroos. De laatste twee worden al maanden met Manchester United in verband gebracht. Kroos heeft nog maar een contract tot medio 2015 met Bayern München en ziet voorlopig geen heil in een contractverlenging, terwijl Reus een buitenlands avontuur laat afhangen van Borussia Dortmund.

Bezig met laden …