voetbalzone

Enoh en Manolev vertrokken 'onder goede condities' naar Fulham

Daniel Cabot Kerkdijk03 feb 2013, 09:33
Laatst bijgewerkt: 03 feb 2013, 09:33
Advertentie

Fulham versterkte zich op de slotdag van de winterse transfermarkt op huurbasis met Urby Emanuelson, Stanislav Manolev en Eyong Enoh. De komst van Maarten Stekelenburg ketste af. "We hebben onze 'targets', maar ook weinig centen. Ik was blij dat één van mijn beste vrienden ons kon helpen en Urby hierheen kon halen. Anders was het niet mogelijk geweest", verzekert Martin Jol.

/

Fulham wachtte inzake Manolev bewust tot de slotfase van de transfermarkt. "We hebben zo lang gewacht dat we hem ook onder goede condities konden halen", legt de Nederlander uit aan Sport1. "En Enoh. Ook heel goedkoop en toch drie goede spelers."

Stekelenburg ging niet naar Craven Cottage omdat AS Roma in de tussentijd geen vervanger kom strikken. "We hebben een tweede keeper nodig. We zoeken echter naar een goedkopere keeper, hij was vrij duur. Maar wie weet komt Stekelenburg nog in de toekomst." De doelman zelf gaf afgelopen week aan dat AS Roma na dit lopende seizoen medewerking zal verlenen aan een eventuele transfer.

Bezig met laden …