voetbalzone

‘Enorm trots’ Telstar maakt akkoord met Club Brugge wereldkundig

Daniel Cabot Kerkdijk30 jun 2018, 19:49
Laatst bijgewerkt: 30 jun 2018, 19:49
Advertentie

Senne Lynen maakt de definitieve overstap van Club Brugge naar Telstar, zo meldt de club uit Velsen-Zuid zaterdagavond. De negentienjarige middenvelder annex Belgisch jeugdinternational werd afgelopen seizoen al gehuurd van de regerend landskampioen van België.

In Brugge kon Lynen een tweejarig contract tekenen. “Maar de sportieve ambities en mogelijkheden bij Telstar overtuigden hem om een contract bij Telstar te tekenen”, zo verzekert de Noord-Hollandse club op de website. “Uiteraard maakt dit ons enorm trots. Deze overgang is niet iets wat binnen een aantal dagen bedacht is.”

“Lang zijn wij met meerdere partijen bezig geweest Senne binnenboord te houden”, stelt technisch directeur Piet Buter. “Wij hebben Senne kunnen overtuigen het afgelopen seizoen met onze visie, speelwijze en de rol die hij daarin speelt. Wij gaan nog veel plezier aan elkaar beleven.” Lynen kwam in januari over uit Brugge en speelde uiteindelijk negen duels voor Telstar, dat net naast promotie naar de Eredivisie greep.

Bezig met laden …