voetbalzone

'Enthousiaste Abramovich wil drie EK-winnaars naar Chelsea halen'

Bart Kruyt19 jun 2013, 08:20
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2013, 08:20
Advertentie

Jong Spanje was niet te stoppen op het EK voor spelers onder de 21 jaar. La Furia Roja prolongeerde dinsdag met indrukwekkend voetbal de Europese titel en ook Roman Abramovich heeft genoten van het spel van de Zuid-Europeanen. De steenrijke clubeigenaar van Chelsea zou liefst drie jeugdinternationals van het Spaanse succeselftal naar zijn club willen halen.

/

El Mundo Deportivo pakt woensdagochtend uit met het nieuws dat Abramovich zijn selectie wil versterken met Álvaro Morata, Isco én Thiago Alcántara. Laatstgenoemde maakte dinsdag nog een hattrick in de EK-finale tegen Jong Italië en kan voor slechts achttien miljoen euro vertrekken bij Barcelona. Manchester United en Bayern München werden ook al in verband gebracht met de 22-jarige Thiago, maar zij schijnen nu concurrentie te krijgen uit Londen.

Abramovich wil zich ook gaan mengen in de strijd om de 21-jarige Isco, die al eerder werd gelinkt aan Real Madrid en Manchester City, en voelt bovendien wel wat voor de komst van de twintigjarige Morata. De spits maakte vier goals op het afgelopen EK en staat onder contract bij Real Madrid, waar hij nog samenwerkte met José Mourinho. De Portugees liet Morata echter slechts in veertien competitiewedstrijden van de Koninklijke meedoen.

Bezig met laden …