voetbalzone

Entourage van Arda Güler onthult welke grootmacht de meeste interesse toont

Wessel Antes23 jun 2023, 20:20
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2023, 20:20
Advertentie

Barcelona dringt het meest aan op de komst van Arda Güler, zo blijkt uit een interview van een van zijn vertegenwoordigers met Barca Times. De Catalanen hopen de achttienjarige middenvelder van Fenerbahçe op korte termijn te strikken. Güler, die in Istanbul tot medio 2025 vastligt, kan door een clausule in zijn contract voor 17,5 miljoen euro vertrekken uit Turkije. Naast Barcelona zouden er minstens acht andere clubs interesse tonen in de linkspoot.

In het Spotify Camp Nou wil de clubleiding een nieuwe weg inslaan. Barça gaat de komende jaren meer inzetten op jonge spelers. Naast Güler moet de Braziliaanse spits Vitor Roque (Club Athletico Paranaense) deze zomer naar de regerend landskampioen komen. Met deze toptalenten hoopt Barcelona voor relatief lage transfersommen potentiële wereldsterren in huis te halen. De komst van Güler lijkt momenteel de hoogste prioriteit te hebben.

Real Madrid is echter ook concreet voor de viervoudig international van Turkije, zo melden diverse Spaanse media. Barcelona ligt door de veelvuldig getoonde interesse wel op poleposition voor Güler. “Barça is de club die op dit moment de meeste interesse toont in Arda en zij zijn het meest gevorderd. Er zijn minstens acht andere clubs die ook interesse tonen”, aldus een van de vertegenwoordigers van Güler.

Ajax
Volgens Mike Verweij is Ajax in ieder geval niet geïnteresseerd in Güler. “Sven Mislintat ziet het niet in hem zitten, zeker niet voor dat bedrag. Ik heb in dit vak geleerd om nooit nooit te zeggen, maar dit gaat hem in principe niet worden”, aldus de stellige journalist in de voetbalpodcast Kick-off van De Telegraaf. Op Twitter dromen veel Ajacieden al maanden van de komst van Güler, maar zijn komst lijkt momenteel totaal niet aan de orde te zijn.

Bezig met laden …