voetbalzone

'Er is bij Frankrijk altijd één man die de hele boel verknalt'

Daniel Cabot Kerkdijk11 nov 2009, 10:03
Laatst bijgewerkt: 11 nov 2009, 10:03
Advertentie

Richard Dunne heeft geen hoge pet op van Raymond Domenech. De verdediger van Aston Villa en Iers international snapt niet waarom het nationale elftal van Frankrijk nog steeds onder leiding van de markante oefenmeester staat. Komend weekeinde strijden beide landen in een eerste wedstrijd om een WK-ticket. Reden genoeg voor Dunne om de boel flink op scherp te zetten.

/

"Elke keer als er een groot toernooi nadert heeft Frankrijk een uitstekend team, met uitstekende spelers en is er altijd één man die de hele boel verknalt", vertelt Dunne in The Guardian. "Tijdens de laatste eindtoernooien liep het verre van soepel bij Frankrijk. Het management van Domenech is blijkbaar een zwaktebod of het kan een rookgordijn zijn."

Ierland en Frankrijk ontmoeten elkaar zaterdag in Dublin, vier dagen later volgt de return in Parijs. "We weten dat indien we op voorsprong komen, we de mensen in huis hebben om de score te verdedigen", doceert de 56-voudig international. "Frankrijk heeft altijd geluk gehad tijdens de kwalificatietoernooien, misschien moeten we daar maar eens een einde aan maken. De laatste duels speelden zij goed, maar ik denk dat onze ploeg meer persoonlijkheden telt."

Bezig met laden …