voetbalzone

'Er is een herenakkoord, maar dat betekent niet dat hij zeker naar Juve gaat'

Bart Kruyt01 mrt 2016, 21:15
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2016, 21:15
Advertentie

Domenico Berardi doet het dit seizoen zo goed bij Sassuolo, dat hij is uitgegroeid tot een van de meest gewilde talenten van Italië. De 21-jarige aanvaller zou in de belangstelling staan van Internazionale en Tottenham Hotspur, maar volgens zijn zaakwaarnemer Simone Seghedoni heeft de speler al een herenakkoord met Juventus, dat tot dit seizoen samen met Sassuolo mede-eigenaar was van het talent. Als onderdeel van de overstap van Simone Zaza naar Turijn kreeg Sassuolo de volledige rechten voor Berardi in handen

/

Dat betekent niet dat Berardi niet alsnog mag dromen van een toekomst bij Juventus. “Het is waar, er is een soort gentlemen’s agreement met Juve”, vertelt Seghedoni in de Italiaanse media. “Dat betekent niet dat hij zeker naar Juventus zal gaan in juni, het is aan de speler om te kiezen. Zitten Inter en Tottenham ook achter hem aan? Ik kan alleen maar zeggen dat we veel aanbiedingen hebben gehad, uit binnen- en buitenland. Hij is altijd al fan geweest van Inter, maar het is pas maart, dus ik kan niks bevestigen.”

Verschillende media berichtten onlangs dat Berardi een aanvaring heeft gehad met bondscoach Antonio Conte, maar Seghedoni wil daar niets van weten: “Het nationale elftal? Het is niet waar dat hij ruzie heeft gemaakt met de bondscoach. Conte belde hem in november, maar hij was toen geblesseerd. We hebben de afgelopen weken niets gehoord, dus als hij niet wordt opgeroepen is het een technische beslissing. Hij droomt er natuurlijk van om voor Italië te spelen, maar het is nu aan Conte. Hij focust zich compleet op Sassuolo.”

Bezig met laden …