voetbalzone

‘Er is geen betere club om dingen te leren dan Arsenal’

Thijs Post28 okt 2013, 16:28
Laatst bijgewerkt: 28 okt 2013, 16:28
Advertentie

Arsenal maakte maandag bekend dat Serge Gnabry een nieuw, meerjarig contract heeft getekend bij de club. Niet alleen manager Arsène Wenger is blij met de verlenging van de achttienjarige Duitser, ook Tomás Rosický vindt het een goede zaak dat Gnabry heeft bijgetekend. Volgens de Tsjech had hij geen betere club kunnen vinden dan Arsenal.

/

"Gnabry is nu al een uitstekende dribbelaar, hij zoekt je op als hij een tegen een staat. Dat kan een sterk punt worden in de toekomst, maar voor een achttienjarige doet hij het al erg goed”, laat Rosický optekenen op de clubwebsite van the Gunners. “Hier heeft hij een manager met een historie van het ontwikkelen van jonge spelers, dus dat zal hij ook nu doen”, doelt hij op Wenger.

“Hij is erg getalenteerd”, gaat de middenvelder verder. “Hoewel hij nog veel kan leren, is er geen betere plek om dingen te leren dan bij Arsenal. Voor beide partijen is het een goede zaak dat hij blijft. Dit is een uitstekende omgeving voor talent, dus laten we zien hoe hij zich verder ontwikkelt.”

Bezig met laden …