voetbalzone

‘Er is niks mis met dat het nog niet lukt bij Ajax, ik moet alles geven’

Robin Bruggeman10 nov 2016, 14:42
Laatst bijgewerkt: 10 nov 2016, 14:42
Advertentie

Richairo Zivkovic trok twee jaar geleden naar Ajax en leek een mooie toekomst tegemoet te gaan in Amsterdam. Het is er voor de twintigjarige aanvaller echter nog niet echt uitgekomen in de ArenA en na een uitleenperiode bij Willem II is hij nu bij FC Utrecht beland. Met drie doelpunten in tien duels in de Domstad doet hij het niet slecht, maar hij weet ook dat hij zich volledig moet blijven inzetten.

/

“Ik geef toe dat ik het vroeger nog wel eens op talent heb gedaan, maar toen ik bij Ajax bezig was heb ik wel geleerd dat je alles moet geven. Je lichaam moet het doen en daar moet je goed mee omgaan”, vertelt hij in gesprek met Forza. Het steekt hem niet dat hij in Amsterdam nog niet geslaagd is: “Daar is helemaal niks mis mee. Ik moet gewoon alles geven en dan kun je aan het einde van de rit zien wat je bereikt hebt en waar je staat.”

Voorlopig zit Zivkovic goed in Utrecht. Hij vindt dat er veel kwaliteit op het veld staat en de sfeer binnen de groep is ook goed. De club maakte een moeilijke seizoensstart door, maar in de afgelopen weken is het steeds beter gaan lopen. Hij denkt dan ook dat het zeker mogelijk is om iets moois neer te zetten.

Bezig met laden …