voetbalzone

'Er moet wel een club komen die wil betalen wat Twente voor me vraagt'

Daniel Cabot Kerkdijk11 mrt 2012, 09:00
Laatst bijgewerkt: 11 mrt 2012, 09:00
Advertentie

Wout Brama staat welwillend tegenover een vertrek bij FC Twente. De 25-jarige middenvelder is na zeven seizoenen in het hoogste keurkorps van de Tukkers toe aan een nieuwe prikkel. "Ik ben op de trainingen, en dat neem ik mezelf kwalijk, soms op de automatische piloot bezig, Ik ken natuurlijk veel oefeningen uit mijn hoofd, ik weet wat er gevraagd wordt. Je loopt dan minder op je tenen."

/

"Deze leeftijd is ideaal om een mooie stap te maken", erkent Brama in gesprek met Voetbal International. "Ik kan het wel iedere keer roepen, maar er moet wel een club komen die ik mooi vind en die ook nog wil betalen wat FC Twente voor me vraagt. Aan de interesse ligt het niet. Er was de voorbije periode serieuze interesse van mooie Duitse clubs, waar ik graag naartoe zou willen, maar de transfersom was voor hen op dat moment wel te hoog." Fulham meldde zich vorig jaar zomer in de slotfase van de transfermarkt voor Brama, maar FC Twente wilde niet meewerken.

Brama erkent dat hij kleinere stappen maakt bij FC Twente. "Misschien is het daarom voor mij en iedereen beter als ik komende zomer naar een mooie club vertrek. Lukt het niet, dan probeer ik het volgend jaar opnieuw. Wat dat betreft ben ik niet zo'n planner, het komt of het komt niet."

Bezig met laden …