voetbalzone

‘Er staan heel wat potjes op het vuur, maar ik voel me een soort jongleur’

Peter Nusselder17 jun 2015, 09:53
Laatst bijgewerkt: 17 jun 2015, 09:53
Advertentie

Het is nog volstrekt onduidelijk hoe de selectie van FC Twente-trainer Alfred Schreuder er komend seizoen uit zal zien. De club uit Enschede verkeert in grote financiële problemen en de kans is groot dat er de komende weken verschillende topspelers verkocht moeten worden.

voetbalzone

Dat is waarschijnlijk noodzakelijk om het voortbestaan van de club veilig te stellen, maar het is in ieder geval nodig om aanwinsten naar De Grolsch Veste te kunnen halen. Momenteel heeft technisch directeur Ted van Leeuwen geen enkele mogelijkheid om actie te ondernemen op de transfermarkt, ook al zou hij dat wel willen.

“Er staan heel wat potjes op het vuur. Er liggen overal lijntjes uit, maar we kunnen niets doen, zolang er niets is verkocht”, geeft de beleidsbepaler aan in gesprek met TC Tubantia. “Daardoor voel ik me nu even een soort van jongleur die meerdere ballen in de lucht probeert te houden”, maakt Van Leeuwen duidelijk. De Tukkers kunnen wellicht op korte termijn zakendoen met Brentford, waar trainer Marinus Dijkhuizen geïnteresseerd is in Andreas Bjelland en Kamohelo Mokotjo.

Bezig met laden …