voetbalzone

'Er stonden grote spelers op het veld, die ik gewoon voorbij liep'

Bart Kruyt11 mrt 2015, 09:22
Laatst bijgewerkt: 11 mrt 2015, 09:22
Advertentie

Schalke 04 werd dinsdagavond uitgeschakeld in de Champions League, maar na de 3-4 overwinning bij Real Madrid overheerst het trotse gevoel bij die Knappen. Dat geldt zeker ook voor Leroy Sané, die in het Santiago Bernabéu als invaller zijn Champions League-debuut maakte. De middenvelder scoorde fraai en speelde een ijzersterke wedstrijd.

voetbalzone

De negentienjarige Sané kwam tot dusver zeven keer als invaller binnen de lijnen in de Bundesliga en deed dinsdag dus voor het eerst mee in de Champions League. Het toptalent maakte veel indruk en had genoten: "Er stonden toch enkele grote spelers op het veld, die ik gewoon voorbij gelopen ben", glunderde Sané. Kort voor tijd zette hij Luka Modric nog helemaal op het verkeerde been en maakte hij nog bijna de 3-5, maar Iker Casillas keerde het schot vanuit de tweede lijn.

In Duitsland is men lyrisch over het optreden van Sané. "Hij schitterde alsof hij al heel lang tot hetzelfde rijtje behoort als de Cristiano Ronaldo's en Karim Benzema's van deze wereld", prijst Bild de jongeling. Roberto Di Matteo was ook erg te spreken over de invalbeurt van de jongeling: "Sané was geweldig en heeft ontzettend veel talent. Met geduld en ervaring kan hij alleen nog maar beter worden", gelooft de Italiaan.

Bezig met laden …