voetbalzone

'Er waren verschillende spelers die doorgingen op El Ghanassy'

Erik van Dam17 okt 2010, 10:17
Laatst bijgewerkt: 17 okt 2010, 10:17
Advertentie

Yassine El Ghanassy is mogelijk enkele maanden niet van de partij wegens een hersenschudding. De speler van AA Gent, dat zaterdag met 2-0 van KV Kortrijk won, werd in een duel met tegenstander Rami Gershon hard aan zijn hoofd geraakt en hierdoor kort na de wedstrijd naar het ziekenhuis gestuurd. Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe lang de kersvers Belgisch international, die vlak na de botsing het veld al moest ruimen, uit de roulatie zal zijn.

El Ghanassy speelde desondanks voor de ongelukkige botsing wel een belangrijke rol in de totstandkoming van de zege van Gent. Door een prima actie zette hij zijn ploeg hoogstpersoonlijk op 2-0 en beslist daarmee min of meer de wedstrijd. Kort daarna had de pas negentienjarige flankaanvaller nog een uitgelezen mogelijkheid om de score verder op te voeren, maar liet dit na. De winst van Gent was echter allang binnen en de club bezet hierdoor momenteel de tweede plek.

Echter was niet iedereen even tevreden over het optreden van El Ghanassy. Zijn trainer Francky Dury liet na afloop van het duel tegenover Sporza weten dat zijn pupil teveel fouten beging. “En het was niet de eerste keer”, zo gaf Dury aan. “Tegen Brugge was dat ook al het geval. Nu waren er verschillende spelers van Kortrijk die op hem doorgingen. We hebben nu eens een talent hier in België. Hopelijk is dit niet de oplossing.”

Bezig met laden …