voetbalzone

‘Er was absoluut geen sprake van wraak, ik houd nog altijd van AC Milan’

Gijs Freriks21 sep 2014, 13:35
Laatst bijgewerkt: 21 sep 2014, 13:35
Advertentie

Massimiliano Allegri keerde zaterdagavond, acht maanden na zijn gedwongen vertrek bij AC Milan, terug in San Siro. Met Juventus boekte de trainer een minimale overwinning (0-1), maar van ‘wraak’ wilde de oud-middenvelder niets weten. “Absoluut niet, ik ben nu gewoon de coach van Juventus”, zei hij tegen Sky Italia.

voetbalzone

Juventus was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij en sloeg via Carlos Tévez uiteindelijk één keer toe. “Het was een goede wedstrijd. Milan verdedigde en wij creëerden een paar goede kansen en gaven nauwelijks iets weg. Ja, het was natuurlijk geen normale wedstrijd voor mij. Ik heb drieënhalf jaar bij Milan gewerkt, er emoties, intense momenten en overwinningen meegemaakt.”

“Met Milan lieten wij tegen Juventus eens de Scudetto liggen en ondanks dat we spelers als Zlatan Ibrahimovic en Thiago Silva verkochten, hebben we het nog best aardig gedaan. Milan was een belangrijke fase in mijn carrière, ik houd nog altijd van de club.” Allegri zei tot slot niet geheel tevreden te zijn over Paul Pogba: “Ik was boos op hem. Hij heeft zo veel potentie, maar kan er nog veel meer mee doen.”

Bezig met laden …