voetbalzone

‘Er was ook interesse uit Spanje, twee clubs uit de Primera División’

Daniel Cabot Kerkdijk19 aug 2014, 10:25
Laatst bijgewerkt: 19 aug 2014, 10:25
Advertentie

Stipe Perica hoopt deze maand zijn rentree in het tenue van NAC Breda te maken. De aanvaller van Chelsea speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor de Bredase club en ook deze voetbaljaargang komt de negentienjarige Kroaat tijdelijk in het Rat Verlegh Stadion uit. Perica werkte zondag zijn eerste training bij NAC af sinds zijn terugkeer. “De supporters mogen wat van mij verwachten.”

voetbalzone

Perica verzekert dat hij zichzelf heeft ontwikkeld als voetballer en dat hij geen druk voelt. De aanvaller beschouwt NAC als ‘zijn tweede huis’. “De stad, de mensen, het stadion, de supporters: ik voel me goed hier. Ik ken er iedereen en heb veel vrienden gemaakt”, citeert BN/De Stem. Perica speelde afgelopen seizoen 25 duels voor NAC en was daarin goed voor 6 doelpunten.

Perica had echter ook voor een ander buitenlands avontuur kunnen kiezen. “Er was ook interesse uit Spanje. Twee clubs uit de Primera División wilden me hebben.” De aanvaller weet echter dat hij bij NAC beter kan worden en veel minuten kan maken. “Ik heb twee goede coaches (Nebojsa Gudelj en Marino Pusic) van wie ik dagelijks veel kan leren.”

Bezig met laden …