voetbalzone

‘Er werd me gezegd dat Sulejmani als Hulk is, een perfecte vergelijking’

Peter Nusselder03 jul 2013, 12:11
Laatst bijgewerkt: 03 jul 2013, 12:11
Advertentie

Miralem Sulejmani was blij dat hij Ajax deze zomer kon verlaten en hoopt dat hij bij Benfica en nieuwe start kan maken. De Servische aanvaller krijgt in Portugal wel te maken met hooggespannen verwachtingen, nu hji geacht wordt hetzelfde te presteren als Hulk deed bij concurrent FC Porto.

/

De Braziliaans international, die Porto een jaar geleden verruilde voor Zenit Sint-Petersburg, scoorde in de Portugese competitie aan de lopende band. Nemanja Matic, die Sulejmani nog kent uit de periode dat hij bij Vitesse in de Eredivisie speelde en nu een ploeggenoot is van de Serviër, heeft volgens zaakwaarnemer en oud-voetballer Dejan Mitrovic verteld dat Sulejmani hem aan Hulk doet denken.

“Matic heeft me gezegd dat hij een speler als Hulk is”, laat Mitrovic weten aan O Jogo. De spelersmakelaar is het daarmee eens. “Het is een perfecte vergelijking. Sulejmani is snel, erg sterk, hij werkt hard en is een teamspeler. Hij heeft alles wat een voetballer moet hebben, al is het afwachten hoe hij zich zal aanpassen en of hij er last van heeft dat hij lang niet gespeeld heeft”, zegt Mitrovic.

Bezig met laden …