voetbalzone

‘Er wordt niet onderhandeld met Tottenham, maar er is wel veel interesse’

Gijs Freriks12 okt 2015, 21:10
Laatst bijgewerkt: 12 okt 2015, 21:10
Advertentie

Laurent Depoitre had met dertien doelpunten en negen assists een groot aandeel in het kampioenschap van AA Gent en werd door bondscoach Marc Wilmots beloond met een interland tegen Andorra. De 26-jarige spits deed de hele EK-kwalificatiewedstrijd mee en maakte één doelpunt.

voetbalzone

Ondertussen wordt Depoitre, die eerder voor onder meer KV Oostende voetbalde, in verband gebracht met clubs als Tottenham Hotspur, maar zaakwaarnemer René Vijt weet daar naar eigen zeggen niets van. “Voor zover ik weet, zijn er geen onderhandelingen met Tottenham geweest, maar er is wel veel interesse in hem”, zegt hij in een interview met ESPN.

“Hij staat nog onder contract bij Gent en ze willen daar de titel prolongeren en willen Depoitre dus niet kwijt. De onderhandelingen over een transfer zouden dan ook niet makkelijk zijn, maar dat is helemaal aan de clubs. Ik denk wel dat Laurent een geweldige speler voor de Premier League kan zijn. Hij is gelukkig in Gent, maar er is niet één speler die niet in de Premier League zou willen spelen.”

Bezig met laden …