voetbalzone

‘Er wordt zo veel gezegd en geschreven, het doet me allemaal niets’

Erik van Dam26 mrt 2016, 17:31
Laatst bijgewerkt: 26 mrt 2016, 17:31
Advertentie

Adem Ljajic probeert zich zo weinig mogelijk aan te trekken van de kritiek van de Servische media op de nationale ploeg. De Serviërs slaagden er niet in om door te komen vanuit Groep I, waarin ze als vierde eindigden achter Portugal, Albanië en Denemarken en voor Armenië. Woensdagavond werd er in vriendschappelijk verband verloren van Polen en de dag erop gingen de media tekeer.

/

“Er wordt zo veel gezegd en geschreven, het doet me allemaal niets”, zegt Ljajic, die negentig minuten meedeed tijdens de 1-0 nederlaag. “Ik wil het er eigenlijk niet eens over hebben. Het zijn onzinnige woorden van mensen die er niet toe doen, die misschien meer vanuit persoonlijk belang spreken dan vanuit landsbelang. Polen is gewoon een goed team, dat straks meedoet aan het EK”, moppert Ljajic.

“Ze hebben nota bene Duitsland verslagen in hun groep. Wij zijn dat veld opgegaan met de intentie te winnen en we speelden beter dan Polen, maar de winst kwam er helaas niet. We zijn blij met hoe we gespeeld hebben en als we dat zo blijven doen, komen de resultaten vanzelf wel”, aldus Ljajic op de website van de Servische bond. “Zo is voetbal.”

Bezig met laden …