voetbalzone

‘Er zijn veel geruchten, maar ik kan bevestigen dat hij bij Liverpool blijft’

Thijs Post03 jul 2014, 22:47
Laatst bijgewerkt: 03 jul 2014, 22:47
Advertentie
voetbalzone

Er is al veel gezegd en geschreven over de toekomst van José Manuel Reina en er lijkt eindelijk duidelijkheid te komen. De doelman, die vorig seizoen door Liverpool bij Napoli werd gestald, lijkt op Anfield te blijven. Dat zegt althans de zaakwaarnemer van de international van Spanje, Manuel García Quilón.

“Reina respecteert zijn contract bij Liverpool”, laat García Quilón optekenen in de Italiaanse media. “Ik weet dat er veel geruchten zijn over zijn toekomst, maar ik kan bevestigen dat hij bij Liverpool blijft.” De 31-jarige Reina heeft nog een contract tot medio 2016 bij de club van manager Brendan Rodgers. De kans is groot dat hij genoegen met nemen met een plek op het tweede plan: Simon Mignolet lijkt de eerste keuze onder de lat.

Pepe Reina werd de voorbije weken in verband gebracht met een transfer naar Barcelona en een langer dienstverband bij Napoli. Barcelona heeft echter Marc-André Ter Stegen en Claudio Bravo aangetrokken, terwijl Napoli niet in staat is om het salaris van de Spanjaard op te hoesten.

Bezig met laden …