voetbalzone

‘Er zijn verschillende clubs geweest die naar mijn situatie gevraagd hebben’

Erik van Dam24 sep 2014, 18:18
Laatst bijgewerkt: 24 sep 2014, 18:18
Advertentie

Mohamed Rayhi miste vorig seizoen bijna geen wedstrijd bij Jong PSV in de Jupiler League, maar kreeg desondanks niet de kans bij de A-selectie van Phillip Cocu. De trainer achtte zijn spelersgroep voldoende voorzien en liet de talentvolle Rayhi daarom verder rijpen bij het elftal van Darije Kalezic. Rayhi zit niet bij de pakken neer en heeft zich ten doel gesteld, zich weer volop te laten zien bij het beloftenelftal van de Eindhovenaren.

voetbalzone

Vorig seizoen maakte Rayhi zeven doelpunten in de Jupiler League. Hij houdt er inmiddels alvast rekening mee, dat zijn sportieve toekomst misschien niet in de lichtstad ligt. In gesprek met De PSV Supporter geeft de middenvelder aan dat er voldoende scouts komen kijken naar wedstrijden waaraan Jong PSV meedoet. “Ik probeer mezelf iedere wedstrijd te laten zien, mijn best te doen en mijn taken uit te voeren.”

“Ik wil een vaste basisspeler worden in de Eredivisie. Vanuit daar kan ik misschien stappen gaan maken. Er zijn verschillende clubs geweest die naar mijn situatie gevraagd hebben. Het valt voor dat soort clubs op dat een jongen van negentien jaar oud vorig jaar bijna alles gespeeld heeft in de competitie”, aldus Rayhi, die ook met PSV heeft gesproken. De club gaf aan dat het hem dit seizoen wilde behouden. “Ze denken dat dat op dit moment het beste voor mij is.”

Bezig met laden …