voetbalzone

'Er zit niets anders op dan Wesleys beslissing te respecteren'

Erik van Dam09 aug 2011, 15:33
Laatst bijgewerkt: 09 aug 2011, 15:33
Advertentie

Bij Nottingham Forest legt men zich snel neer bij de afwijzing van Wesley Verhoek en gaat men over tot de orde van de dag. De vleugelaanvaller van ADO Den Haag liet zich maandag rondleiden door Steve McClaren, nadat beide clubs al akkoord waren over een transferbedrag. Eén dag later trok Verhoek toch de stekker uit de deal, omdat hij bang was last van heimwee te krijgen in Engeland.

/

De 24-jarige Verhoek bracht tot op heden zijn profcarrière door in het shirt van ADO. Hij speelde 159 duels voor die club en ligt nog tot volgend jaar zomer vast. Nadat eerder Glasgow Rangers al informeerde, waagde Nottingham succesvol een poging in Den Haag. Verhoek kwam ook kijken, maar besloot toch in Nederland te blijven. “Zowel ADO als wij zijn teleurgesteld, maar er zit niets anders op dan Wesleys beslissing te respecteren”, zegt directeur Mark Arthur tegen Setanta.

“Wesley is erg close met zijn familie en nu is tenminste duidelijk, dat hij er nog niet klaar voor is om hen achter te laten en naar Engeland te komen”, aldus Arthur. Volgens het Engelse medium was Nottingham van zins een 'substantieel bedrag' aan ADO te betalen voor Verhoek, maar nu moet de club elders een alternatief vinden. Trainer Steve McClaren vond het zeer jammer dat hij de Nederlander niet toe kon voegen aan zijn selectie.

Bezig met laden …