voetbalzone

Eriksen en Alli teleurgesteld in teamgenoot: ‘Ik was een beetje geïrriteerd’

Tim Siekman02 apr 2018, 14:44
Laatst bijgewerkt: 02 apr 2018, 14:44
Advertentie

Tottenham Hotspur wist zondag tegen Chelsea een 1-0 achterstand om te buigen in een 1-3 overwinning door goals van Christian Eriksen en Dele Alli. Bij de tweede treffer van de Engelsman kwam de bal via de kluts uiteindelijk bij de jongeling terecht, nadat Heung-min Son weigerde zijn teamgenoten te bedienen. Zowel Eriksen als Alli was niet erg blij met de actie van de Zuid-Koreaan.

"Hij heeft het ons moeilijker gemaakt", zegt de Deens international met een glimlach in gesprek met the Independent. "Natuurlijk, we scoorden en het was een opluchting, maar als we niet hadden gescoord, was het een enorme teleurstelling geweest voor Sonny, omdat hij niet passte. Gelukkig stond Dele daar om het af te maken."

Ook Alli, die uiteindelijk de beslissende 1-3 maakte, had beter verwacht van de aanvaller: "Ik klaagde inderdaad. Ik was een beetje geïrriteerd dat hij de bal niet gaf. Maar Sonny is een speler die in een goede vorm steekt, dus als hij erdoorheen is, verwacht je ook dat hij gaat scoren. Hij bleef geloven in de bal en gelukkig kwam de bal ook bij mij terecht."

Bezig met laden …