voetbalzone

Eriksen grapt: ‘We zorgen er wel voor dat hij geblesseerd raakt!’

Gijs Freriks22 mrt 2016, 20:40
Laatst bijgewerkt: 22 mrt 2016, 20:40
Advertentie

Leicester City en Tottenham Hotspur zijn verwikkeld in een zenuwslopende kampioensstrijd in Engeland, maar kunnen tijdens de interlandonderbreking even ademhalen. Kasper Schmeichel en Christian Eriksen spelen bij de nationale ploeg van Denemarken met elkaar samen en hebben het logischerwijs wel over de strijd om de bovenste plekken in de Premier League.

/

“Ik denk niet dat er ook maar iemand is die de Premier League momenteel niet volgt. Ik krijg zoveel berichtjes van mensen die het ongelooflijk spannend vinden. Nu we (met Schmeichel, red.) elkaar bij de nationale ploeg treffen, maakt dat de strijd om de titel alleen nog maar leuker. We hebben ook berichtjes uitgewisseld waarin we zeggen dat de ander snel punten gaat verliezen”, grapt Tottenham-middenvelder Eriksen in de Daily Mirror.

“We hoeven er nu alleen maar voor te zorgen dat Kasper tijdens een training geblesseerd raakt. Dat gaat lukken!”, lacht Eriksen. Schmeichel maant iedereen tot kalmte: “Men moet even rustig doen, want we hebben nog niets bereikt. Er zijn nog zeven wedstrijden te gaan, dus er is nog niets beslist”, besluit de 29-jarige doelman van Leicester.

Bezig met laden …