voetbalzone

Espanyol haalt na mislopen El Hamdaoui oude bekende binnen

Bart Kruyt02 sep 2011, 12:12
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2011, 12:12
Advertentie

Walter Pandiani is terug op het oude nest. De aanvaller speelde in het verleden al anderhalf jaar voor Espanyol en is deze week opnieuw rondgekomen met zijn oude werkgever. Na zijn avontuur bij Osasuna keert de spits terug bij Espanyol, waar Mounir El Hamdaoui lange tijd de eerste keus was. De spits van Ajax kwam echter niet en dus werd Pandiani teruggehaald.

Donderdagavond laat meldde de club uit Barcelona via de officiële kanalen dat het de 35-jarige Pandiani voor de duur van één jaar heeft teruggehaald. De veteraan uit Uruguay moet bij zijn voormalige werkgever de prestaties van Pablo Osvaldo doen vergeten, aangezien de spits deze zomer vertrok naar AS Roma. Espanyol haalde ook middenvelders Christian Romaric en Vladimir Weiss in huis.

Pandiani houdt in ieder geval goede herinneringen over aan zijn periode bij de tweede club van Barcelona. Bij Espanyol haalde hij tenslotte de finale van de UEFA Cup, die echter werd verloren van Sevilla. Verder heeft de voormalig collega-spits van Roy Makaay de clubkleuren van het Engelse Birmingham City, Deportivo La Coruna en Real Mallorca verdedigd.

Bezig met laden …