voetbalzone

Eto'o biedt mishandelde journalist excuses aan

05 jun 2008, 15:44
Laatst bijgewerkt: 05 jun 2008, 15:44
Advertentie
Samuel Eto'o heeft zijn excuses aangeboden aan Philippe Boney, de journalist die hij enkele dagen geleden tegen de grond werkte met een kopstoot. De interviewer heeft echter nog niet de aanklacht tegen de aanvaller van Barcelona ingetrokken.

Tijdens een persconferentie kregen Eto'o en Bony het met elkaar aan de stok. De journalist stelde vragen, die de aanvaller van het nationale elftal van Kameroen weigerde te beantwoorden. Uiteindelijk provoceerde de interviewer de international dusdanig, dat die zich vergreep aan de reporter en hem tegen de grond werkte.

In verklaringen aan het Kameroense televisiestation CRTV gaf Eto'o aan dat hij inmiddels zijn excuses heeft aangeboden. Boney heeft de excuses van de aanvaller aanvaard, maar wil de aanklacht tegen Eto'o intrekken als deze 'enkele beloften' nakomt.

De media in het Afrikaanse land hadden aangekondigd een belastende verklaring tégen de aanvaller af te willen leggen. Eto'o loopt niet alleen het risico om een fikse boete te zullen moeten betalen, maar riskeert ook een celstraf van minimaal zes maanden en maximaal vijf jaar.
Bezig met laden …