voetbalzone

Eto’o en Ronaldinho herenigd in Turkije: ‘We hebben een akkoord’

Daniel Cabot Kerkdijk29 jun 2015, 23:27
Laatst bijgewerkt: 29 jun 2015, 23:27
Advertentie

De supporters van Antalyaspor gaan spannende dagen tegemoet. De Turkse promovendus werd de voorbije weken met Samuel Eto’o en Ronaldinho in verband gebracht en het heeft er inmiddels alle schijn van dat beiden vanaf komend seizoen voor de Süper Lig-club zullen spelen. Voorzitter Gultekin Gencer had maandagavond goed nieuws.

voetbalzone

“We hebben een akkoord met Ronaldinho bereikt”, zo verzekert de hoogste sportbestuurder, die de voorbije dagen in het bijzijn van Roberto de Assis, broer en zaakwaarnemer van Ronaldinho, werd gesignaleerd. “Ik denk dat het binnen twee dagen officieel zal zijn.” Antalyaspor zal spoedig ook de komst van Eto’o afronden. De club publiceerde enkele dagen geleden een foto van de aanvaller in het bijzijn van enkele bestuursleden.

Ronaldinho, 35 jaar, speelde de afgelopen maanden voor Quéretaro in Mexico. Hij liet onlangs zijn contract ontbinden. In een video op Instagram insinueert hij dat hij inderdaad voor Antalyaspor gaat spelen. “Hallo iedereen. Ik zal spoedig in Turkije zijn.” De een jaar jongere Eto’o tekende in januari een meerjarig contract met Sampdoria, maar de samenwerking is geen succes gebleken. Eto’o en Ronaldinho speelden bij Barcelona in één elftal.

Gultekin Gencer is echter nog niet klaar. “Naast Eto’o en Ronaldinho zullen we nog een grote naam aantrekken. Als dat klaar is, zal de hele wereld over ons praten.”

Bezig met laden …