voetbalzone

Eto'o: 'Ik weet niet of het de moeite waard is om naar WK te gaan'

Daniel Cabot Kerkdijk28 mei 2010, 22:56
Laatst bijgewerkt: 28 mei 2010, 22:56
Advertentie

Roger Milla, de legendarische aanvaller van Kameroen, heeft kritiek geuit aan het adres van Samuel Eto'o. De aanvaller van Internazionale is daar, net voor aanvang van het WK in Zuid-Afrika, bepaald niet blij mee. Volgens Milla, die op zijn 42e nog scoorde op het WK van 1994, geeft Eto'o 'geen enkele meerwaarde aan het nationale team van Kameroen'.

/

"Het wordt tijd dat hij op hetzelfde niveau speelt als bij Barcelona en Inter", vertelde Milla over zijn landgenoot. "Het volk van Kameroen rekent op Samuel." Eto'o neemt normaal geen blad voor zijn mond, maar reageerde enigszins terughoudend toen hij met de uitlatingen werd geconfronteerd. "Eigenlijk wil ik hier liever niet op reageren."

"Ik heb de Afrika Cup en olympisch goud gewonnen", verdedigde de ex-speler van onder meer Real Mallorca en Barcelona zich. "En hoeveel keer heb ik de Champions League gewonnen? Dat zegt alles. En een kwartfinale halen is niet hetzelfde als het WK ook winnen. Ik weet niet of mijn aanwezigheid op het WK noodzakelijk is. Ik heb nog enkele dagen de tijd om daar over na te denken. Is Milla echt een landgenoot? Is het de moeite waard om naar het WK te gaan?"

Bezig met laden …