voetbalzone

Eto'o niet de enige optie voor Ajax: 'We gooien nog wel wat andere lijntjes uit'

Bart Kruyt15 aug 2014, 14:02
Laatst bijgewerkt: 15 aug 2014, 14:02
Advertentie

In Amsterdam wacht men gespannen op een reactie van Samuel Eto'o. De aanvaller heeft een week geleden in Parijs gesproken met Marc Overmars en heeft een aanbieding van Ajax in beraad. Er liggen echter nog meer kapers op de kust en Ajax kijkt daarom ook naar alternatieven, zo liet Frank de Boer vrijdag weten tijdens zijn wekelijkse persconferentie.

voetbalzone

Volgens de oefenmeester is er veel aandacht en belangstelling voor de 33-jarige Eto'o, die momenteel transfervrij is. "Dat is begrijpelijk bij zo'n speler", zei De Boer volgens Voetbal International. "We zijn niet de enige, maar hij zal zijn beslissing op gevoel maken. We wachten het wel af en gooien ondertussen natuurlijk nog wel wat andere lijntjes uit."

Eto'o wordt in de wandelgangen ook in verband gebracht met Liverpool, dat net als Ajax in de Champions League speelt. "Ik begrijp dat dat eveneens interessant is voor hem", aldus De Boer, die met Arkadiusz Milik en Richairo Zivkovic al twee nieuwe spitsen naar Amsterdam haalde. De coach wil echter nog een centrumaanvaller halen, omdat deze spelers nog erg onervaren zijn.

Bezig met laden …