voetbalzone

Everse over aanstaande opponent: 'Geweldige club, de mooiste van het land'

Matthijs van Laar14 mrt 2015, 14:07
Laatst bijgewerkt: 14 mrt 2015, 14:07
Advertentie
voetbalzone

Jan Everse staat zondagmiddag voor zijn eerste duel bij FC Dordrecht. De interim-coach gaat met de hekkensluiter van de Eredivisie proberen punten af te snoepen van Feyenoord. Voor Everse een prachtig affiche. "Ik blijf het gewoon de mooiste club in Nederland vinden, echt een geweldige club", zegt hij in gesprek met RTV Dordrecht.

Ondanks de liefde die hij koestert voor de aanstaande opponent, beseft Everse dat het de komende weken erop of eronder is voor zijn spelers. Ook in het thuisduel met de grootmacht liggen er kansen om punten te pakken in de strijd tegen degradatie. "Zij zijn gewend om thuis in een groot stadion te spelen met heel veel mensen achter zich. Hier is dat niet het geval", weet de coach.

Everse hoopt op onderschatting van Rotterdamse kant en weet dat het kunstgras aan de Krommedijk een voordeel voor zijn spelers kan betekenen. "Maar natuurlijk wordt het moeilijk. Zij staan derde en wij staan laatste, dus er zit kwalitatief een groot verschil in", blijft hij realistisch.

Bezig met laden …