voetbalzone

Everton-aanwinst verkoos speelminuten boven transfer naar Arsenal

Bart Kruyt21 aug 2012, 19:10
Laatst bijgewerkt: 21 aug 2012, 19:10
Advertentie

Arsenal haalde deze zomer Olivier Giroud en Lukas Podolski naar de club, maar was bezig met nóg een aanvaller. Dat beweert Kevin Mirallas tenminste. De Belgische aanvaller maakte deze week de overstap van Olympiakos Piraeus naar Everton, maar meldt dat hij ook naar Arsenal kon. Hij bedankte the Gunners echter voor de interesse en koos voor the Toffees.

/

Volgens Mirallas waren de onderhandelingen met Arsenal in een 'vergevorderd stadium' aanbeland. "Maar ik denk dat ik bij Everton meer kans op speelminuten heb", zei de 24-jarige Belg. "Wat belangrijk is voor mij, nu ik net nieuw ben in deze competitie, is dat ik veel wedstrijden kan spelen. Ik weet zeker dat ik een goede keuze heb gemaakt."

Mirallas zat maandagavond nog op de tribune, toen hij Everton met 1-0 zag winnen van Manchester United. "We moeten daar nu op voortborduren en hopelijk kan ik daar mijn aandeel in hebben", aldus de Belgisch international, die vorig seizoen zeven keer scoorde en met Olympiakos kampioen van Griekenland werd.

Bezig met laden …