voetbalzone

Evra: ‘Het lijkt ondenkbaar, maar die prijs heb ik écht nog niet’

Erik van Dam26 jan 2013, 14:44
Laatst bijgewerkt: 26 jan 2013, 14:44
Advertentie

Patrice Evra heeft er veel voor over om dit seizoen met Manchester United beslag te leggen op de FA Cup. De linksback uit Frankrijk is bezig aan zijn achtste seizoen in dienst van the Red Devils en won alle denkbare prijzen inmiddels wel. De nationale beker ontbreekt echter op zijn palmares én op die van veel van zijn teamgenoten. Evra zegt dat iedereen inmiddels op de FA Cup aast.

/

The boss heeft een duidelijke boodschap afgegeven, dit seizoen: hij wil de FA Cup echt heel graag winnen”, laat Evra weten. In United Review zegt de vleugelverdediger dat datzelfde geldt voor alle spelers. “Het lijkt ondenkbaar, maar het is de enige prijs die ik écht nog niet gewonnen heb bij Manchester United. En ik zit hier al in mijn achtste seizoen. De FA Cup betekent heel veel.”

“Hopelijk komt er een dag dat ik ‘m win”, zegt Evra, “en hopelijk is dat dit jaar al het geval.” United stroomde dit seizoen in de derde ronde van het bekertoernooi in en stuitte toen op West Ham United. Na een 2-2 remise volgde een replay en die won men in Manchester met 1-0. Zaterdag binden the Mancunians de strijd aan met Fulham.

Bezig met laden …