voetbalzone

Ex-Ajacied niet in beeld bij Feyenoord: ‘Heb contact gehad met Van Geel’

Thijs Post04 dec 2016, 22:47
Laatst bijgewerkt: 04 dec 2016, 22:47
Advertentie

Feyenoord won zondag met 6-1 van stadsgenoot Sparta Rotterdam en dat gebeurde onder het toeziend oog van Vurnon Anita. Het beeld van Anita leidde tot een stroom geruchten of de middenvelder voor een transfer in Rotterdam zou zijn: Feyenoord neemt in januari tijdelijk afscheid van Karim El Ahmadi, die de Afrika Cup gaat spelen met de nationale ploeg van Marokko, en Anita wordt gezien als prima vervanger.

/

Anita bleek echter op bezoek te zijn bij zijn vriend Kenneth Vermeer, die nog altijd geblesseerd is. Journalist Jack van Gelder laat op Ziggo Sport weten dat ex-Ajacied Anita, tegenwoordig actief bij Newcastle United, niet in Rotterdam was voor een mogelijke transfer.

“Direct zei men: ‘Hey, dat zou wel een heel aardig alternatief zijn voor Feyenoord op het middenveld, om hem een halfjaar te huren’. Ik heb contact gehad met Martin van Geel en hij gaf aan dat dat niet aan de orde was. Toch zou het wel een interessante gedachte zijn geweest”, zegt Van Gelder over de technisch directeur van Feyenoord.

Bezig met laden …