voetbalzone

Ex-Bayern-ster tekent op 41-jarige leeftijd nieuw contract in Brazilië

Matthijs van Laar20 okt 2015, 10:01
Laatst bijgewerkt: 20 okt 2015, 10:01
Advertentie

Zé Roberto krijgt er geen genoeg van. De 84-voudig international van Brazilië is inmiddels 41 jaar, maar dat weerhoudt hem er niet van om door te blijven voetballen op het hoogste niveau. Zijn club Palmeiras meldt dinsdag dat de routinier zijn aflopende contract met een jaar heeft verlengd. Zé Roberto staat nu tot eind 2016 op de loonlijst bij de club uit Sao Paulo.

voetbalzone

“Ik ben hier erg blij mee”, zegt de speler in een reactie op het nieuws. “Spelen voor deze club is voor mij een bron van vreugde. Ik hoop dat ik in de komende periode bij kan dragen aan nieuwe successen. En natuurlijk dat ik de fans gelukkig kan blijven maken.”

Zé Roberto kwam aan het begin van dit kalenderjaar over van Gremio en werd niet veel later de oudste doelpuntenmaker van Palmeiras ooit. Hij speelde de afgelopen tien maanden zeventien competitieduels voor de club. Eerder was Zé Roberto actief voor clubs als Real Madrid, Bayer Leverkusen, Bayern München en Hamburger SV. Hij werd onder meer vier keer kampioen van Duitsland.

Bezig met laden …