voetbalzone

Ex-Heerenveen-spits Paulo Henrique wil luisteren naar Standard

Bart Kruyt06 jan 2011, 09:30
Laatst bijgewerkt: 06 jan 2011, 09:30
Advertentie

Westerlo vreest Paulo Henrique al na een halfjaar weer kwijt te raken. De Braziliaanse aanvaller, die eerder niet goed genoeg werd bevonden door SC Heerenveen, maakt furore in België en staat in de nadrukkelijke belangstelling van Standard Luik. De afgetreden landskampioen is op zoek naar een vervanger voor de langdurig geblesseerde clubtopscorer Gohi Bi Cyriac.

/

Via zijn zaakwaarnemer laat Paulo Henrique echter weten dat er vooralsnog geen contact is geweest. “Op dit moment is er niks”, zegt de belangenbehartiger in La Dernière Heure. “Wij hebben nog niks van Standard gehoord. Moest dat contact er toch komen, zullen we luisteren, want Standard is een grote club. Maar ik herhaal: ik weet nergens van."

Er jagen nog meer clubs op de Braziliaanse aanvaller, die dit seizoen zeven doelpunten maakte in zeventien competitiewedstrijden. “Er is interesse uit China, ook een Turkse topclub en een andere Belgische ploeg volgen de prestaties van Henrique. Paulo wil echter graag tot het einde van het seizoen bij Westerlo blijven. Hier krijgt hij speelkansen en kan hij zich laten zien."

Bezig met laden …