voetbalzone

Ex-international Oranje duikt in zoektocht naar nieuwe club op in Engeland

Matthijs van Laar02 jul 2015, 13:03
Laatst bijgewerkt: 02 jul 2015, 13:03
Advertentie
voetbalzone

Demy de Zeeuw is in de zoektocht naar een nieuwe club uitgekomen bij Sheffield Wednesday. Het management van de ex-international maakt donderdag bekend dat de 32-jarige middenvelder de komende dagen zijn kunnen mag tonen bij de club uit de Engelse Championship.

De Zeeuw is transfervrij in te lijven na zijn vertrek bij NAC Breda. Daar tekende hij in februari een contract voor een paar maanden, met als belangrijkste doel de club voor de Eredivisie te behouden. NAC degradeerde echter en De Zeeuw mocht op zoek naar een nieuwe club. Tot op heden slaagde hij daar niet in.

Sheffield Wednesday eindigde het afgelopen seizoen op de dertiende plek in de Engelse equivalent van de Jupiler League, maar wil de weg omhoog weer inzetten. Voor De Zeeuw kunnen the Owls na Go Ahead Eagles, AZ, Ajax, Spartak Moskou, Anderlecht en NAC Breda de zevende werkgever uit zijn loopbaan worden. Ook speelde hij 27 interlands in het shirt van Oranje, waaronder de halve finale van het WK 2010 tegen Uruguay. Daarin viel hij geblesseerd uit.

Bezig met laden …