voetbalzone

Ex-jeugdspeler van Feyenoord belandt via Bulgarije in Primera División

Thijs Post27 jan 2014, 15:08
Laatst bijgewerkt: 27 jan 2014, 15:08
Advertentie

Garry Mendes Rodrigues gaat bij Elche aan de slag in de Primera División. De 23-jarige geboren Rotterdammer, international van Kaapverdië, heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij de huidige nummer zeventien van Spanje. Mogelijk heeft Elche ook een optie tot verlenging opgenomen in de verbintenis. Mendes Rodrigues komt over van Levski Sofia, waar hij bezig was aan een uitstekend seizoen.

voetbalzone

In 22 wedstrijden voor Levski, momenteel de nummer drie van Bulgarije, kwam Mendes Rodrigues tot 11 doelpunten. De vleugelspeler kwam in de jeugd uit voor Feyenoord, maar in Rotterdam wist hij geen profcontract in de wacht te slepen. Dat lukte hem later wel bij ADO Den Haag, maar die club verhuurde hem aan FC Dordrecht. Vervolgens kwam hij terecht in Bulgarije.

Elche komt maandagavond in de Primera División in actie tegen Real Sociedad. Hoewel Elche niets meldt over eventuele deelname van Mendes Rodrigues, lijkt die wedstrijd te vroeg te komen. Mogelijk kan hij zondag 2 februari in de thuiswedstrijd tegen Almería wel spelen.

Bezig met laden …