voetbalzone

Ex-Oranje-international presenteert eisen: 'Moet ook bij vriendin passen'

Matthijs van Laar03 apr 2015, 16:42
Laatst bijgewerkt: 03 apr 2015, 16:42
Advertentie

Wout Brama vertrekt in principe na dit seizoen bij PEC Zwolle. Alhoewel Ron Jans niet uitsluit dat de ervaren middenvelder tóch verlengt, aast de drievoudig international van het Nederlands nog altijd op een buitenlands avontuur. Dat is al sinds afgelopen zomer het geval, maar bij gebrek aan geschikte aanbiedingen besloot Brama zich gedurende het seizoen aan te sluiten bij de selectie van Jans.

voetbalzone

De 28-jarige ex-speler van FC Twente hoopt over een paar maanden wél een onderkomen buiten Nederland te vinden. "De wens die ik heb, is duidelijk. Die was er vorig jaar en is er dit jaar nog steeds", zegt Brama in gesprek met FOX Sports. Hij blijft echter kritisch. "Het moet wel bij me passen. Ik ga niet koste wat het kost naar het buitenland, dan was ik afgelopen zomer wel gegaan."

Naar eigen zeggen waren er namelijk wel opties, maar kwam er niks voorbij dat hem kon bekoren. Het lijstje met eisen is dan ook niet bescheiden. "Ik wil naar een mooie stad en het liefst ook naar een club uit een mooie competitie. Het moet ook goed bij mijn vriendin passen, ze heeft een goede studie gedaan en wil daarin verder. Het moet dus geen stad zijn waar we verder niks kunnen."

Bezig met laden …