voetbalzone

Ex-PSV’er leeft zijn droom: ‘Ik ben trots dat ik bij Manchester United speel’

Gijs Freriks10 jun 2015, 22:21
Laatst bijgewerkt: 10 jun 2015, 22:21
Advertentie

Andreas Hugo Hoelgebaum Pereira is vastberaden om te slagen bij Manchester United. De negentienjarige middenvelder verlengde in mei zijn contract tot de zomer van 2018 en zijn toekomst ligt dan ook op Old Trafford. “Ik wil doorbreken in het eerste elftal”, zegt hij in clubblad Inside United.

voetbalzone

“Ik moet hard blijven werken en mij op het voetbal blijven concentreren. Als ik mijn huidige vorm vast kan houden, dan denk ik dat ik het de komende jaren hier heel aardig kan doen”, gaat de in België geboren Braziliaan verder. “Ik ben erg trots om een speler van United te zijn, hier heb ik altijd van gedroomd. Ik ben gelukkig dat ik hier mijn droom kan leven.”

Pereira, die onlangs werd uitgeroepen tot Talent van het Jaar bij the Mancunians, heeft twee wedstrijden in het eerste elftal achter zijn naam staan. Hij maakte in augustus in de bekerwedstrijd tegen MK Dons zijn debuut en deed in maart een klein kwartier mee tegen Tottenham Hotspur. “Een droom kwam uit”, blikt de ex-PSV’er terug. “Het veld zag er ook zo mooi uit, ik dacht even dat ik in een videospelletje zat. Later raakte ik eraan gewend.”

Bezig met laden …