voetbalzone

Ex-VVV'er wekt wrevel: 'Hier zegt hij geen woord, daar praat hij honderduit'

Matthijs van Laar05 jan 2016, 16:01
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2016, 16:01
Advertentie
voetbalzone

Keisuke Honda lijkt klaar met en bij AC Milan. De Japanse spelmaker slaagt er onder Sinisa Mihajlovic niet in om zichzelf te bewijzen en verkeert in een uitzichtloze situatie. Een vertrek zou hem niet slecht uitkomen, blijkt uit een interview dat de ex-speler van VVV-Venlo gaf in zijn vaderland. “De situatie is alleen maar lelijker geworden”, zegt hij.

Honda werd twee jaar geleden binnengehaald door Massimiliano Allegri, die echter snel werd ontslagen. Daarna ging het snel bergafwaarts met i Rossoneri. Eerst kwam Clarence Seedorf, die al snel weer werd opgevolgd door Filippo Inzaghi. Sinds de zomer van 2015 staat Mihajlovic voor de groep, maar een positieve uitwerking heeft dat nog niet gehad. De Italiaanse grootmacht weet nog altijd geen aansluiting te vinden bij de top in de Serie A.

“Sinds mijn komst ontslaat de club de ene na de andere trainer, met als resultaat dat de ploeg nu al tweeënhalf jaar in de problemen zit”, zegt Honda in gesprek met Kyodo News. “AC Milan kan weer groots worden, ze hebben nog steeds de aantrekkingskracht, maar één aankoop is niet genoeg”, weet de 29-jarige spelmaker

Mihajlovic bleek overigens niet echt te spreken over de uitlatingen van de speler. “Hier bij de club zegt hij geen woord, maar zodra hij naar Japan gaat praat hij ineens honderduit. Je zou er met hem over moeten praten, misschien is het misgegaan met de vertaling van het Japans naar het Italiaans”, reageerde de coach gepikeerd.

Bezig met laden …