voetbalzone

'Excelsior informeert bij Feyenoord naar overbodige middenvelder'

Bart Kruyt17 aug 2015, 22:22
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2015, 22:22
Advertentie

Eerder deze maandag werd al bekend dat meerdere clubs uit de Eredivisie en de Jupiler League belangstelling hebben voor Joey Sleegers en Excelsior blijkt een van de verenigingen met interesse te zijn. Het Algemeen Dagblad meldt dat de Kralingers bij buurman Feyenoord geïnformeerd hebben naar de voorwaarden. Het is niet bekend wat Sleegers precies moet gaan kosten.

voetbalzone

De 21-jarige middenvelder speelde vorig seizoen bij FC Eindhoven en draaide daar een erg goed jaar. Sleegers keerde vol goede moed terug bij Feyenoord, maar kreeg vorige week te horen dat hij definitief mag vertrekken. Excelsior probeert dus om het talent in ieder geval in Rotterdam te houden; Alfons Groenendijk wil zijn middenveld versterkt zien worden en hoopt op de komst van Sleegers.

Zaakwaarnemer Arie Treffers zei vorige week nog tegen Voetbal International dat zijn jonge cliënt over belangstelling niks te klagen heeft. “Door nu een stap te maken naar een club in de Eredivisie kan hij de opwaartse lijn doortrekken die hij vorig seizoen grandioos heeft ingezet”, zei hij. Treffers liet wel weten dat ‘Ajax-speler’ Sleegers, zoals hij hem noemde, teleurgesteld is over het besluit van Feyenoord.

Bezig met laden …